Reflexions

Ordre i desconcert

Aquest 2021 farà 18 anys que tinc la sort de treballar a l’aula. Hi ha hagut moments de tot, no us ho negaré. Sempre he estat força desordenat i visc en un caos permanent, amb idees i projectes diversos, alguns reixits i altres no tant. M’hi esforço. En tot cas, arribo a la majoria d’edat com a professor de secundària.

Després de tot aquest temps tinc la sensació que necessito ordenar-me. És per això que he ressuscitat aquest bloc, que vaig obrir l’any 2014, mentre feia un curs de formació sobre Personal Learning Environment. Així doncs, un cop practicada l’Economia Verbal en primera persona no publicant res durant 7 anys he pensat que ja tocava compartir-hi alguna cosa.

Estic editant diverses pàgines amb presentacions, materials i vídeos. Vaig mica en mica. Tingueu paciència i sigueu indulgents.

Hi trobareu vídeos i continguts sobre Economia i també sobre diversos recursos de tecnologia educativa amb exemples de la seva aplicació amb alumnat: Realitat Augmentada, Realitat Virtual, tècniques audiovisuals…

Espero que tot plegat us resulti útil.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s